Onze diensten

– ­­Shared Service Center

PolyPartners regelt de financiële administratie, de ICT-ondersteuning en de managementrapportages, zodat zorgprofessionals meer tijd overhouden voor hun eigen expertise.

Het bedrijfsmatige geweten

Jij registreert, wij houden in de gaten of informatie compleet is en op tijd. Wij noemen onszelf graag het bedrijfsmatige geweten van ondernemende zorgpraktijken en -instellingen. Natuurlijk is het spannend om zo’n belangrijk deel van het werk uit te besteden. Maar waarom zou je als hulpverlener of zorgprofessional je uren stoppen in administratie die andere goedkoper, sneller en beter kunnen? Wij kennen de complexiteit van de wet- en regelgeving en van zorgadministratie. Sterker nog, wij vinden het leuk.

Het shared service centre van PolyPartners kan het volgende uit handen nemen:

  • Boekhouding
  • Kwaliteitssysteem
  • Klachtencommissie
  • Vertrouwenssysteem
  • ICT en software
  • Inkoop van applicaties
  • Applicatiebeheer
  • Factureren
  • Rapporteren

Meer weten? Neem contact op met Bas Werkhoven:
bas@polypartners.nl of 020 – 7230 528

– Overige diensten

Het is ook mogelijk om onze diensten afzonderlijk af te nemen. Bekijk ons aanbod voor meer informatie.

Zorgprofessionals werken met gevoelige informatie. Gegevens moeten op een correcte en veilige manier worden verwerkt, conform de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt aan het verwerken en opslaan van data. PolyPartners werkt zelf op die manier. De Zorgcloud is een online werkomgeving die aan dezelfde strenge eisen voldoet. E-mails worden bijvoorbeeld versleuteld, voor veilig mailen. Wij zorgen voor installatie, beheer en onderhoud. En we hebben een hele vriendelijke helpdesk.

Lees meer

Mocht het nodig zijn, dan kan PolyPartners ook tijdelijk mensen leveren die helpen met het verlichten van de werkdruk, het oppakken van complexe vraagstukken en/of het wegwerken van achterstanden in de administratie.

PolyPartners ontwikkelde de Eiswijzer. Dit is een tijdbesparende website waarop alle tarieven en eisen staan voor elke polis van elke verzekeraar, voor de niet-gecontracteerde zorg. Van Basis GGZ, Specialistische GGZ en Verblijf, de Eiswijzer geeft een compleet overzicht per behandeling. Van verwijzer tot regiebehandelaar, van uitsluitingen tot administratieve eisen. De dienst is gratis voor leden van LVVP en NVVP, niet-leden kunnen een abonnement afsluiten.

Lees meer